fbpx

Kostnadfri rådgivning

Prata med en av våra rådgivare, helt gratis.

Billiga hemsidor till fast pris på 48 timmar

billiga hemsidor

Vi erbjuder billiga hemsidor av hög kvalité! Dessutom går det supersnabbt! Vårt team med webbdesigners i Malmö finns redo att utveckla din hemsida på 48 timmar. Dessutom betalar du inget förens du är nöjd! Låter det bra? Läs vidare, det blir bara bättre!

Hemsidor med allt du behöver

Billiga hemsidor saknar nödvändiga funktioner, en professionell look och är tyvärr ofta långsamma. Med andra ord är det viktigt att en hemsida är välgjord. Det ska vara enkelt för besökaren att navigera och sidan ska vara läcker att vila ögat på. Framför allt behöver din nya hemsida ha en stabil struktur. Som med det mesta i livet är det viktigt att ha en bra grund.

Därför innehåller alla våra billiga hemsidor:

 • Startsida
 • Undersidor 
 • Kontaktformulär
 • Nyhetsfunktion
 • Mobilanpassning
 • Grundläggande SEO
 • Personlig design

Du får en responsiv hemsida

Vad är en responsiv hemsida? Jo det är när en hemsida ser lika grym ut och är lika lättläst på dator, mobil och läsplatta. Idag besöker många internet via mobiltelefonen och därför är det viktigt att allt innehåll på din hemsida visas snyggt även på mobilen. Därför löser vi detta åt dig!

Hur designar vi snygga billiga hemsidor? 

Vi har flera väldesignade mallar att välja mellan. Alla mallar är mobilanpassade och kvalitétskontrollerade. Efter du har valt en mall kompletterar vi med dina egna bilder. Slutligen infogar vi din logga och övriga önskemål för en personlig touch. Här kan du se våra mallar. Webboptimering av bilder ingår. Vilket innebär att vi hjälper dig att anpassa dina bilder till webben innan vi lägger upp dem på din hemsida. Vi skapar grymma billiga hemsidor som ser påkostade ut.

Vilka förkunskaper behöver du?

Absolut inga förkunskaper! Du behöver alltså inte vara en expert på hemsidor. Vi lär dig driva hemsidan på egen hand. Vi går igen hur man använder programmet så du enkelt på egen hand kan göra uppdateringar. Du kan alltid kontakta oss på kontoret i Malmö om du vill ha support.

Billiga hemsidor med WordPress

Hemsidan skapas i WordPress. WordPress är världens mest populära system för hemsidor. Det kan tilläggas att WordPress används på över 75 miljoner hemsidor världen över. Fördelarna med WordPress är många. Bland annat att det är ett flexibelt system som är lätt att utveckla. 

SSL certifikat utan kostnad

Med ett SSL certifikat blir din hemsida säkrare för dina besökare. Dessutom hjälper ett SSL certifikat dig att synas högre i Googles sökresultat. Du får ett SSL certifikat av oss helt utan kostnad. 

Vi erbjuder fri hosting i 12 månader

Slutligen när du väl har en hemsida så måste denna laddas upp på internet så andra kan se den. Vi laddar upp din sida på våra trygga servrar. Vi tar även back upp på din sida varje dag. Detta för att en kopia ska kunna sparas på molnet för högsta säkerhet. Dessa tjänster erbjuder vi helt gratis i 12 månader. Därefter kostar det 495:- om året. 

Hur lång tid tar det att få en av era billiga hemsidor?

Din nya hemsida blir klar inom 48 timmar! På endast två arbetsdagar har du en komplett hemsida! Kort sagt det går ruskigt fort!

Garanti

Sammanfattningsvis kan man säga att våra billiga hemsidor är så mycket mer än bara billiga. I synnerhet för att de är väldesignade och välfungerande. Dessutom betalar du inte förens du är nöjd! Alltså tar vi inte en krona innan din hemsida är godkänd av dig och vi publicerat den på internet. 

Billiga hemsidor till ett fast pris

Hos oss kostar en sprillans ny hemsida endast 3995:-. Priset är som tidigare nämnts en engångskostnad utan onödiga tillägg och extra avgifter.

I priset ingår:

 • Hemsida i WordPress
 • Optimisering av bilder
 • SSL certifikat
 • 12 månaders hosting 
 • Lägga upp er nya sida på internet
 • Beställa eller peka om domän 
 • Fri support

Vårt team med kompetenta webbutvecklare är redo att ta emot din beställning redan idag! Börja med att välja din design här.

Kostnadsfri rådgivning

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en rådgivare dig inom 48 timmar. Vi hjälper er att hitta rätt lösning för just era behov.