Välkommen till Studio Gadden. Din tatuerings studio i hjärtat av Storstan. Vi skapar nya skisser efter konsultation, renoverar gaddningar som du inte längre trivs med och skapar gärna på frihand!

Våra favoriter

Ett axplock av våra favorit-verk från detta året. Gå in och ta en titt på bilder för att se samtliga tatueringar utförda av våra begåvade tatuerings artister på Salong Gadden! 

“Att vara tatuerare är mer än ett jobb, det är en livsstil.”

För mig handlar det inte om att tatuera så många som möjligt, det handlar om äran att få sätta min prägel på folk med min konst. Därför startade jag Studio Gadden. Jag vill ge folk det dom inte vet att dom söker i en tatuering. Att vara tatuerare är mer än ett jobb för mig, det är en livsstil!
Johnny Qvist

Det bästa bläcket

Vi använder oss av det bästa bläcket på marknaden. Kliniskt framtaget för att minska allergiska reaktioner och för att behålla sin kulör desto längre oavsett påfrestningar från sol, friktion från kläder och övriga påverkande faktorer.

skötsel

Efter vi gjort vår del av arbetet och du lämnat studion är det upp till dig att sköta om din nya tatuering. Vi går igenom vård och skötsel, hur ofta du bör smörja in med bakterie-hämmande och mjukgörande produkter för att förhindra sår-bildning. Det är också viktigt att du inte har din tatuering i direkt solljus det närmsta halvåret för att inte bleka färgen. Man kan alltid fylla i en tatuering efter några år, men risken för ärrbildning eller att bläcket ”blöder” ut och blir suddigt ökar – därför rekommenderar vi att du sköter din tatuering rätt från början!!

Besök oss på