Enkelt, effektivt och billigt!

VÄLJ MALL
Börja med att kika på våra färdiga mallar och bestäm hur din hemsida ska ut. Satsa på en design som förmedlar känslan på produkten eller tjänsten du säljer. När du valt mall får du en överblick av hur din hemsida kommer att se ut och även möjlighet att testa hur sidan fungerar innan du beställer. Genom att klicka på de olika mallarna får du se utseende och funktioner innan du väljer. Fanns där ingen design som passade din smak? Inga problem - vi producerar nya mallar efterhand. Skicka oss gärna ett mail för mer information.
PRODUKTIONEN BÖRJAR
När du valt design börjar den spännande delen i processen - produktionen av din nya hemsida! Vi bygger upp sidan med hjälp av bilder och texter, som du tillhandahåller. Saknar du bilder, hjälper vi dig med exempelbilder. Och om din hemsida behöver speciella funktioner, kan vi göra vissa justeringar och anpassa efter just dina behov.
DU TAR BESLUT
Är du spänd på att se resultatet? När vi byggt klart din hemsida, skickar vi en länk till dig. Nu får du se hemsidan som en färdig produkt och kan testa alla funktioner. Är du nöjd? Bra, då går vi vidare och kopplar en domän till sidan. Du betalar aldrig en krona innan du godkänt sidan.
REDO ATT LANSERAS
Nu har du godkänt din nya hemsida! Vi skickar alla inloggningsuppgifter och annan viktig information till dig. Det är också först nu du får din faktura. Din hemsida är klar, redo att användas och redan från början har vi sett till så att du får backup på den. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med din hemsida och alltid vet vad du får för dina pengar hos oss.

VÄLJ MALL