OM OSS

Om företaget

Vi på Fastprishemsida vill hjälpa dig skapa din nya hemsida. Vi vill att det ska vara enkelt att förstå processen, komma igång och skapa hemsidor som ger avtryck på marknaden.  Vårt fokus är att hjälpa er ge era kunder ett professionellt intryck med en effektiv och användarvänlig hemsida. Vårt samarbete bygger på tillit och kommunikation. Sedan start har vi levererat hundratals sidor till nöjda företagare ute på marknaden!

Fastprishemsida skapades för att tillgodose företag med enkla lösningar för en kostnadseffektiv hemsida. En stabil och funktionell hemsida med stora utvecklingsmöjligheter.

köp-ny-billig-hemsida

Din SUPPORT & PRODUKTION

Produktionen och supporten på Fastprishemsida har lång erfarenhet av att både bygga och underhålla hemsidor. Vi bygger alltid våra hemsidor i *Wordpress* med en användarvänlig design och god funktionalitet. Detta för att det för dig som kund ska vara enkelt att driva och uppdatera hemsidan själv. Vår support finns för dig när du behöver hjälp och utbildar dig som kund i hur alla hemsidans delar fungerar.

FRÅGOR & SVAR

Efter att vi mottagit all information och material vi behöver från dig så tar det ca 2 arbetsdagar att slutföra hemsidan. I de fall att beställningen läggs över en helg påbörjas arbetet första dagen kommande vecka.

Vi utgår ifrån mallen på designen du valde. Allt material och information som kommer vara synlig på hemsidan är det som du skickar till oss, alltså är det du som styr vad det är som syns.

Just nu betalar man endast 4995 kr för en komplett hemsida med hosting.

Nej, vi erbjuder helt gratis hosting på en av våra trygga servrar i 12 månader. Därefter kostar det 495 kr / år. Det ingår alltid SSL, daglig backup och SMTP. Vill ni ändå välja ett annat webbhotell får ni en installationsfil av oss som underlättar ompekningen.

 

Vi bygger alla mallar till hemsidorna i WordPress.

Ja, rådgivning ingår. För chattider och kontaktuppgifter klicka här

Du kan ändra i din hemsida dvs lägga till, ta bort etc. Designen på mallen du har valt består.

Först när hemsidan är klar och du har godkänt, fått en genomgång samt inloggningsuppgifter så skickar vi en faktura till dig.