OM OSS

Vi jobbar aktivt för att skapa en inkluderande arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och utvecklas.

Viktor Andersson

Viktor Andersson

Director Lead Generation SE

Anders Nilsson

Senior Client Manager

Jon Nordström

Head of Projects & Process

040 –  622 95 55
jon.nordstrom@intermail.com

Didrik Lindell

Head of Development

Måns Gullberg

SEO Specialist

Erica Meleno

Digital Campaign Specialist

Louise Levin

Digital Campaign Specialist

Oscar Bergendorff

Web Developer

Santino Petrovic

Senior Developer

Max Lundmark

Digital Project Manager

Malin Ohlsson

Team Leader

Sebastian Thorstrup

Country Director

Stina Wiberg

Project Manager

Åke Moberg

Advisor & Key Account Manager

Simon Bäck

Digital Campaign Specialist

Vilka är vi?

Gemenskap

Gemenskap, glädje och passion är drivkraften i allt vi gör vilket även skapar goda förutsättningar för framgångsrika samarbeten, både internt och med våra kunder. Det är när vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål som vi åstadkommer de bästa resultaten.

Kompetens

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi sätter stort värde på deras breda samlade kompetens. Vår vision är att alltid vara i den absoluta tekniska framkanten vilket betyder att vi uppmuntrar nyfikenhet, kreativitet och erfarenhetsöverföring. Vi tar väl till vara på den kunskap som vi tillsammans bygger upp i företaget. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder en förstklassig service och tjänster av högsta kvalité.

Utveckling

På Head of Search strävar vi efter en kontinuerlig utveckling med kundens bästa i centrum. Alla medarbetare har en tydlig ambition om att vilja göra ett bra och resultatrikt arbete som leder till långsiktiga lösningar på våra kunders utmaningar. Innovation, framåtanda och våra starka värderingar har varit viktiga framgångsfaktorer på vår tillväxtresa. Hos oss finns det plats för både medarbetare och kunder att växa och utvecklas.

Gemenskap, glädje och passion är drivkraften i allt vi gör vilket även skapar goda förutsättningar för framgångsrika samarbeten, både internt och med våra kunder. Det är när vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål som vi åstadkommer de bästa resultaten.

Vår historia

Så här föddes Head of Search

Head of Search grundades sommaren 2017 av Mikael Åkerlund och Viktor Andersson som hade en affärsidé om att tillgodose medelstora och stora företag med tjänster inom webbutveckling och digital marknadsföring. Med över 30 års samlad erfarenhet inom branschen kände de sig redo att skapa en egen verksamhet att utgå ifrån.

En av Head of Search första kunder förstod snabbt potentialen i bolaget och efter endast ett halvår anslöt sig Staffan Rosenblad, CEO och styrelseordförande för företaget i fråga, till Head of Search. Med sin gedigna kompetens och 25 års erfarenhet av att driva olika bolag blev Staffan den perfekta affärspartnern. Han har bidragit med sin breda kunskap och tillfört ett nytt synsätt som gjort att Head of Search har utvecklats och tagit stora kliv framåt.

Vi har med tiden fått mycket uppmärksamhet från stora bolag, som efter rekommendationer valt att samarbeta med oss. Idag riktar sig Head of Search till företag som behöver hjälp med att synas i de digitala kanalerna och på så sätt nå bästa möjliga avkastning.

Första tiden huserade vi i Malmös landmärke, Turning Torso, våren 2019 flyttade vi till egna nya och fräscha lokaler i Hyllie där vi fortsatte vår tillväxtresa, under slutet av 2021 började vi växa ur kostymen ännu en gång och sökte en ny plats att fortsätta vår expansiva resa. Denna gång, närmare bestämt februari 2022 flyttade vi till ett nytt fräscht kontor på Drottningstorget i Malmö.